SolaSys yrityksenä

Yli 20 vuotta kokemusta ja kattava verkosto

SolaSys Oy on turkulainen, vuonna 2002 perustettu tiedonhallinnan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut toimittamaan ERP-toiminnanohjausjärjestelmien palveluita, BI-ratkaisuja, raportointijärjestelmiä sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita.

 

Toiminnan kulmakivenä on vankka käytännön kokemus vaativista tietojärjestelmien toimittamisista teknisen tukkukaupan yrityksille ja vaativiin BI-analytiikan ratkaisuihin kaupan ja teollisuuden alan yrityksille. Talon väkeen kuulu 9 reipasta osaajaa.

 

 

 

 

Olemme toimittaneet ratkaisujamme yli kahden vuosikymmenen ajan liiketoiminnan eri ympäristöihin eri tarpeiden mukaisesti. Kattavalla kokemuksellamme löydämme ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Varmistamme, että liiketoiminnalle tärkeä tieto on yhdessä paikassa, nopeasti löydettävissä ja lähes reaaliaikaista. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tekemään liiketoiminnassaan oikeita päätöksiä, jotka pohjautuvat oikeaan tietoon. Haluamme parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja tehostaa heidän toimintaansa tarjoamalla oikeat työkalut ja ratkaisut.

 

 

 

 

SolaSys - A Digia Company

 

 

Vuonna 2021 Solasys liittyi Digiaan. Digia on yli 1 300 ammattilaisen ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Digian juuret ovat Suomessa, ja se toimii asiakkaidensa kanssa sekä kotona että kansainvälisesti. Digian liikevaihto vuonna 2021 oli 155,9 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).

 

Uuden omistajan myötä pystymme entistä paremmin mahdollistamaan tuotteidemme ja palveluidemme jatkuvan kehittämisen nykyisten ja tulevien asiakkaidemme hyödyksi.

 

Digian tarjonta kattaa kaikki digitalisaation kerrokset: digitaaliset palvelut, liiketoimintajärjestelmät, integraatio- ja API-ratkaisut sekä datan hyödyntämisen ja analytiikan ratkaisut. Digia rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Tutustu Digian palveluihin >>
Digian asiakastarinoihin >>