Referenssit

Case Huiskula

Kukkien tukkukauppa Huiskula Oy:n liiketoiminta oli kovassa kasvussa, kun he huomasivat tarvitsevansa kattavamman toiminnanohjausjärjestelmän. Huiskulalla haluttiin päästä usean järjestelmän ympäristöstä ja keskittää pääasialliset toiminnallisuudet yhden järjestelmän taakse. Tarpeet viennin, maahantuonnin, tukkukaupan ja oman tuotannon välillä olivat moninaiset.

Lataa Huiskulan tarina ja lue miten projekti ja yhteistyö SolaSys Oy:n kanssa on sujunut. 

 

Case Pro Technic

Viihde-elektroniikkaliike Pro Technic Oy toimittaa yli kymmenen tunnetun elektroniikkabrändin tuotteita Suomessa, Pohjoismaissa sekä Baltian maissa. Suurimpia tuoteryhmiä edustavat paristot, mobiilitarvikkeet, kuulokkeet sekä tallennusmediatuotteet.

Lataa Pro Technicin tarina ja lue miten projekti ja yhteistyö SolaSys Oy:n kanssa on sujunut.

 

 

"SolaSys Oy:n valinta toimittajakumppaniksi on osoittautunut alusta saakka onnistuneeksi. Yhteistyö on ollut mutkatonta, ja hintalaatusuhde kohdallaan. Parasta on ollut se, että SolaSys Oy on antanut aktiivisesti näkemyksiä Huiskula Oy:n prosessien parantamiseksi. Myös kehitysideoita on kuunneltu ja toteutettu aina kun niitä on kohdattu."

- Huiskula Oy

 

 

"IT-projektit harvoin onnistuvat näin hyvin; Aikataulu piti ja kustannuksetkin pysyivät budjetissa. Uusi järjestelmä toimi heti ensimmäisestä käyttöönottopäivästä alkaen lähes ongelmitta."

- Pro Technic Oy