Referenssit

Case Huiskula

Kukkien tukkukauppa Huiskula Oy:n liiketoiminta oli kovassa kasvussa, kun he huomasivat tarvitsevansa kattavamman toiminnanohjausjärjestelmän. Huiskulalla haluttiin päästä usean järjestelmän ympäristöstä ja keskittää pääasialliset toiminnallisuudet yhden järjestelmän taakse. Tarpeet viennin, maahantuonnin, tukkukaupan ja oman tuotannon välillä olivat moninaiset.

Lataa Huiskulan tarina ja lue miten projekti ja yhteistyö SolaSys Oy:n kanssa on sujunut. 

Case Pro Technic

Viihde-elektroniikkaliike Pro Technic Oy toimittaa yli kymmenen tunnetun elektroniikkabrändin tuotteita Suomessa, Pohjoismaissa sekä Baltian maissa. Suurimpia tuoteryhmiä edustavat paristot, mobiilitarvikkeet, kuulokkeet sekä tallennusmediatuotteet.

Lataa Pro Technicin tarina ja lue miten projekti ja yhteistyö SolaSys Oy:n kanssa on sujunut.

Case Pukkila

Pukkila Oy:n tarina on alkanut jo vuonna 1874, jolloin kaakeliuuneja valmistava Turun Kaakelitehdas Oy perustettiin. Tänä päivänä Pukkila tunnetaan laajasta tuotevalikoimasta sekä korkeasta laadusta keraamisten laattojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Pukkila Oy Ab kuuluu Ricchetti Group-konserniin, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Italiassa, Portugalissa sekä Saksassa.

Lataa koko tarina ja lue miten Pukkilalla automatisoitiin raportoinnin rutiinitöitä sekä raporttien jakelua myös muissa pohjoismaisella konsernitasolla.

"SolaSys Oy:n valinta toimittajakumppaniksi on osoittautunut alusta saakka onnistuneeksi. Yhteistyö on ollut mutkatonta, ja hintalaatusuhde kohdallaan. Parasta on ollut se, että SolaSys Oy on antanut aktiivisesti näkemyksiä Huiskula Oy:n prosessien parantamiseksi. Myös kehitysideoita on kuunneltu ja toteutettu aina kun niitä on kohdattu."

- Huiskula Oy

"IT-projektit harvoin onnistuvat näin hyvin; Aikataulu piti ja kustannuksetkin pysyivät budjetissa. Uusi järjestelmä toimi heti ensimmäisestä käyttöönottopäivästä alkaen lähes ongelmitta."

- Pro Technic Oy

"Yhteistyö SolaSysin kanssa on sujunut hyvin. Osaavat ammattilaiset ovat aktiivisesti tuoneet omia ideoitaan kehitykseen, joka on johtanut hyvään lopputulokseen. SolaSys on lunastanut odotukset ja voimme suositella yhteistyötä Solasysin kanssa. Avainasemassa ovat osaavat asiantuntijat, joka on ehdoton vahvuus."

- Pukkila Oy

Kiinnostuitko referensseistämme?

Minulle saa lähettää minulle sähköpostia ajankohtaisista asioista.

Valitse, mitkä referenssit haluat ladata:
Case Huiskula
Case Pro Technic
Case Pukkila