QlikView® datan etsimiseen ja analysointiin

Uusi oivalluksia yrityksesi liiketoimintaan

QlikView®:n avulla voit tehdä ainutlaatuisia löydöksiä datasta. Se auttaa havaitsemaan asioiden väliset kytkökset ja tekemään oikeanlaisia liiketoimintapäätöksiä.

Ohjattua analytiikkaa

Haluaisitko tiivistää asiat selkeästi havainnoitaviksi kokonaisuuksiksi yksityiskohtia hukkaamatta? QlikView® ohjaa löytämään oikeat asiat ja mahdollistaa toiveidesi mukaisen käyttöliittymän.

QlikViewin avulla voit jakaa löydöksesi helposti myös kollegallesi. Voit kommentoida havaintojasi ja jakaa sen työkavereille. Älä odota enää selvittelyjä, vaan käy havaintosi läpi reaaliajassa ja kutsu muita istuntoosi.

Selaimen avulla voit käyttää analysointia milloin ja missä vain. Voit ottaa koko datan tai osan siitä mukaan matkalle, sillä saatavana on offline-käytön täysi tuki.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

040 649 7000

myynti@solasys.fi

Miten yritykseni hyötyy Qlik-ratkaisusta?

QlikViewin ohjatun analytiikan avulla voit rakentaa yrityksellesi selkeät ja visuaaliset näkymät kaikkeen tarjolla olevaan dataan. Voit ohjata näkymiä käyttäjän tekemien valintojen perusteella ja johdattaa käyttäjät havaitsemaan yrityksellesi kriittiset löydökset. Sama näkymä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet erilaisten dataotosten vertaamiseksi ja erilaisten asioiden välisten kytkösten havaitsemiseksi.

Ei enää yksittäisiä käyttäjän tekemiä havaintoja, vaan käyttäjät voivat vapaasti jakaa toisilleen erilaisia otoksia datasta ja havainnoista. Löydökset ovat vapaasti kommentoitavissa ja jaettavissa muille käyttäjille. Käyttäjät voivat kutsua reaaliaikaiseen istuntoon muita käyttäjiä, jolloin päätökset voidaan tehdä heti kaikkien nähdessä samat havainnot.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

040 649 7000

myynti@solasys.fi

Toimii kaikilla päätelaitteilla  myös offline!

QlikView®:n avulla analysointi on jalkautettavissa yrityksen koko henkilökunnan käyttöön. Nettiselaimella analyysit ovat käytettävissä työasemilla, tableteilla tai millä tahansa päätelaitteella.

Haluatko kuulla lisää Qlik-ratkaisuista?

Varaa meiltä lyhyt puhelinneuvottelu, jossa voit kysyä ratkaisusta tai toteutuksesta lisää.

Lyhyen keskustelun jälkeen tiedät:

  • Mistä ratkaisussa on ylipäätään kyse.
  • Olemmeko toteuttaneet ratkaisua yrityksenne käyttämiin järjestelmiin.
  • Miten Qlik-perheen tuotteet eroavat tämänhetkisestä ratkaisustanne.
  • Minkälaisia tilanteita yritykset ovat ratkaisseet Qlikin avulla.

Voit myös varata asiantuntijamme esittämän demon, jossa käydään konkreettisin esimerkein läpi ratkaisun keskeisimmät toiminnot.

Demon jälkeen sinulla on muun muassa:

  • Näkemys siitä, minkälaisissa tilanteissa analytiikka voi tuoda näkyvyyttä "pimeään".
  • Ajatuksia siitä, miten tuotantoprosessista saatu tieto voidaan valjastaa täysin uudenlaiseksi resurssiksi.
  • Faktaa siitä, miten paljon aikaa raporttien analysoinnissa voidaan säästää.

Kysy lisää!

040 649 7000

myynti@solasys.fi