Qlik – visuaalista analytiikkaa

Kattava alusta kaikkeen datan analysointiin

Aseta tavoitteet korkealle ja saavuta ne johtavan analytiikan ratkaisun, Qlikin avulla. SolaSys Oy on toimittanut Qlikin laadukkaita ratkaisuja vuodesta 2006 asti. Qlik on BI-ratkaisujen markkinajohtaja, jonka ainutlaatuinen assosiatiivinen malli tarjoaa rajattomat mahdollisuudet saada vastauksia liiketoiminnan tuottamasta datasta. Lue lisää, ja selvitä miksi Qlik on valittu markkinoiden parhaaksi analytiikan työkaluksi jo kahdeksana vuotena peräkkäin. 

Kokenut kumppani analytiikan ratkaisuihin

Liiketoiminnasta ja sen eri toiminnoista syntyy runsaasti dataa. Aina ei ole helppoa hahmottaa, millä tiedolla on liiketoiminnan kannalta merkitystä, ja miten eri lähteistä saadut tiedot ovat sidoksissa toisiinsa. Toisin sanoen, raporttien analysointiin saa kulumaan runsaasti aikaa.

SolaSys Oy auttaa yrityksiä hyödyntämään liiketoiminnasta kertyvää tietomäärää tehokkaasti, jolloin datamäärät muuttuvat yritystä palvelevaksi resurssiksi. Ratkaisuksi olemme valinneet tämän päivän markkinajohtaja QlikTechin tuotteet, joiden parissa olemme työskennelleet jo vuodesta 2006 lukien.

Asiakasyrityksenämme saatte Suomen pitkäaikaisinta Qlik-osaamista sekä parhaan näkemyksen eri toimialoille tyypillisten pulmien ratkaisusta.

QlikView®

Experience the power of QlikView.

Qlik Sense – self-service ja visualisointi

  • Mukautuu jokaiselle näytölle
  • Esitykset ja analyysi samassa
  • Valmiit sekä itse rakennettavat näkymät
  • Oivalla tiedon avulla