Kesälomalupaus - ei enää manuaalista raportointia

Kaikki vastaukset viipymättä. SolaSys tarjoaa oleellisen tiedon ilman odottelua ja manuaalityötä.

Vuosi on lähestulkoon puolessa välissä. Saimme nauttia poikkeuksellisen kauniista säistä koko toukokuun ajan, ja ajatus alkaa vääjäämättäkin liikkua jo kesän suunnitelmissa. Aika ennen kesälomia on vielä monelle varsin kiireistä, ja pöydän putsaamisen lisäksi pitäsi hoitaa hommat, jotka on niin sanotusti pakko tehdä, mutta jotka toisaalta syövät kallisarvoista aikaa. Yksi näistä aikasyöpöistä on on kiistatta erilaisten raporttien laatiminen ja analysoiminen.

Käytössä voi helpostikin olla muutamia eri järjestelmiä, joista tietoa noudetaan eri hakukriteereillä (ja todellakin, eri nopeuksilla) ja joita analysoidaan sitten manuaalisesti ristiin. Raportointi kuuluukin yhä useamman viikoittaisiin rutiineihin.

Yhden kanavan periaate tuo selkeyttä ja vapauttaa aikaa

Miltä tuntuisi, jos kaikki haluttu tieto näkyisi yhdellä alustalla, jolta sitä voisi tarkastella reaaliaikaisesti? Helppokäyttöinen Qlik Business Intelligence -ratkaisu on visuaalisen raportoinnin ja analytiikan työkalu. Sen avulla voidaan hyödyntää koko organisaation liiketoiminnasta syntyvää tietoa yhdellä kertaa. Qlik-ratkaisun sydän löytyy tekniikasta, jossa kaikki halutut tiedot päivittyvät automaattisesti palvelimelle. Tämä mahdollistaa sen, että tietoa voidana tarkastella mistä näkökulmasta hyvänsä, ilman ennalta määriteltyjen raporttien kankeutta.

Kiinnostuitko?

Jos haluat kuulla, miten me Solasysillä olemme ratkaisseet asiakasyritystemme pulmia raportoinnin ja analytiikan suhteen, niin otahan yhteyttä ja jutellaan lisää. Keskustelun jälkeen sinulla on näkymystä muun muassa näistä:

  • Millaisissa tilanteissa yrityksenne eri toiminnoista saatavaa tietoa voidaan hyödyntää liiketoimintanne kehittämiseen.
  • Minkälainen ajan säästö on mahdollista, kun luovutaan eri lähteistä saatavan datan manuaalisesta tulkitsemisesta.
  • Minkälaisista järjestelmistä tietoa voidaan tuoda Qlikiin.

PS: Jos tällä kertaa haluat pelkän oppaan, saat ladattua sen täältä. Opas antaa yleiskuvauksen siitä, mikä on Qlik, mikä on SolaSys, ja miksi liiketoiminnasta saatavan tiedon analysoiminen kannattaa. Opas on maksuton, eikä muuten edellytä rekisteröitymistä.

Parhain terveisin, SolaSys

040 649 7000

myynti@solasys.fi